Remmen voor uw Skoda of elk ander merk auto.

Problemen met de remmen van uw auto en de geluiden die daar bij komen zijn heel vervelend maar kunnen ook uw en andermans veiligheid in gevaar brengen. Het is belangrijk dat u alert blijft als u een geluid hoort of een verandering in het remgedrag opmerkt. 

Wat we in de garage horen van klanten is, de remmen van de auto piepen. Mijn stuur/rem trilt. Mijn remmen knarsen.  ls een klant met één van deze klachten in de garage komt nemen wij dit uiterst serieus. We gaan samen een stukje rijden zodat hij of zij kan aangeven welk geluid er gehoord wordt. Als de remblokken versleten zijn kan er een lampje op het dashboard gaan branden, deze geeft aan dat de remblokken aan vervanging toe zijn.

Gratis optische test / visuele controle/offerte 

Heeft u één van deze problemen dan kunt u ons altijd bellen, wij leggen u alles in duidelijke taal uit zodat u het begrijpt. Ook als u niet met uw Skoda / auto bij ons in onderhoud bent, geven wij u vrijblijvend advies. U kunt ook langs komen voor een gratis visuele controle. En als u wilt, mag u zelfs mee kijken in de werkplaats, Hans of een van onze medewerkers leggen u graag uit hoe de conditie van de remmen van uw  auto is.                                                                                                              

Als u wel heel bewust bij ons komt met een specifiek remprobleem aan uw Skoda, zoeken wij eerst naar de oorzaak en bespreken daarna met u de oplossing en eventuele kosten.


Onze missie is,  U een betrouwbare /veilige auto mee geven . En die garantie geven wij u na 30 jaar ervaring in het autovak. Daarbij kunnen wij net als de dealer beschikken over technische informatie en gebruiken wij voor elk merk auto geschikte diagnose apparatuur van Bosch. Al onze onderdelen zijn van A kwaliteit en zijn veelal van het merk Bosch. Het zijn dezelfde onderdelen met het keurmerk dealerkwaliteit, er zit alleen een ander doosje omheen.

Of dacht u dat ieder merk auto zelf remblokken en remschijven laat maken?                                                         

Door het gebruik en monteren van deze onderdelen blijft daarom ook uw fabrieksgarantie bestaan/gelden.  Het is vaak exact hetzelfde onderdeel met dezelfde kwaliteit maar dan voordeliger. En met de korting pas die u gratis van ons krijgt, geven wij ook nog eens 10% korting op alle droge remdelen.   

Het maakt niet uit of het een ouder of nieuwer model auto is.Een benzine, gas of diesel motor. Voor de Skoda rijders onder ons… Elk type van deze modellen is ons bekend! De Skoda Fabia, Skoda Octavia, Skoda Citigo, Skoda Roomster, Skoda Yeti en de Skoda Superb.                                                           

Autobedrijf Harderwijk - Hans van den Broek

Adresgegevens

Reaumurstraat 10-A
3846 BZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-430446

Openingstijden

Ma 8.00 - 17.00 uur
Di 8.00 - 17.00 uur
Wo 8.00 - 17.00 uur
Do 8.00 - 17.00 uur
Vr 8.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info