Regionale DVS'33 Ermelo talentendag

DVS’33 Ermelo mag zich één van hoogst spelende clubs van de Veluwe en omstreken noemen. Met haar jeugdselectieteams streeft DVS’33 Ermelo een ambitieus niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om de speler plezier in het voetballen te geven en kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen.

De individuele ontwikkeling van iedere speler staat voorop, zodat er uiteindelijk spelers door stromen naar het 1e elftal.Ook kan dit leiden tot het uitgenodigd worden voor een Betaald Voetbal Organisatie.

Scouts van vele BVO’s lopen wekelijks langs de sportvelden bij DVS. Ook dit seizoen ontvingen ruim 10 spelers een uitnodiging voor stagetrainingen.

Het winnen van de Rinus Michels Award ( Beste jeugdopleiding van Nederland voor amateurclubs) unieke samenwerkingsverband met Vitesse en de officiële certificering als Regionale Jeugdopleiding geven aan dat de Jeugdopleiding van DVS’33 van hoog niveau is.

De jeugdselectieteams in de onder- en midden- en bovenbouw spelen allen op het hoogste amateurniveau van Nederland en vallen ook op door hun spelopvatting en discipline.

Komend seizoen gaat DVS ook met de JO14 en de JO16 op divisieniveau spelen .

DVS’33 Ermelo heeft geen moeite met die belangstelling van de BVO’s. Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden en DVS is er trots op om daarin een (kleine) rol te vervullen door het aanbieden van een zo goed mogelijke voetbalopleiding.

Om haar niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden. Mede daarom organiseert DVS op woensdag 8 mei 2019 in nauwe samenwerking met opleidingspartner Vitesse een DVS Talentendag voor regionale talenten.

Ben jij een talentvolle regionale speler (niet lid van DVS ) die hoopt in seizoen 2019-2020 in aanmerking te kunnen komen voor een hoogste DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar?

Schrijf je in via het mailadres talentendag@dvs33.nl

Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, woonplaats en voorkeurspositie. NB: ook keepers zijn méér dan welkom!

Ter bevestiging sturen we je een bericht of we jouw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, inclusief nadere informatie.

Programma Talentendag:
16:15 uur - 17:30 uur: geboortejaren 2011 en 2012 (de nieuwe JO9 en JO8)
17:30 uur - 18:45 uur: geboortejaren 2009 en 2010 (de nieuwe JO11 en JO10)
18:45 uur - 20:00 uur: geboortejaren 2007 en 2008 (de nieuwe JO13 en JO12)
18.45 uur - 20.00 uur: geboortejaar 2004,2005 en 2006 ( de nieuwe JO16, JO15 en JO14)

De activiteiten staan onder leiding van selectietrainers van DVS en Vitesse. Langs de lijn zullen scouts van Vitesse en DVS’33 Ermelo de verrichtingen van de spelers bekijken.

Wij vertrouwen erop dat deelnemers aan de DVS Talentendag zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging, dan wel de huidige trainer/coach inlichten over de deelname aan deze activiteit.

Graag tot woensdag 8 mei.

Vincent Viester
Voorzitter Technische Commissie Opleiding DVS’33 Ermelo