Recreatiechalet in Ermelo te koop

Heerlijk genieten van bos, hei en rust. Te midden van bos, heide en stilte staat deze kunststof-rietgedekte recreatiewoning uit 2010, op een eigen perceel van 289 m².

Recreatiewoning op de Tonnenberg 53-35 in Ermelo. Openhuis 21 mei van 11.00 -13.00 uur. Check de website en de facebookpagina en bekijk de video.

 

De uitstraling is traditioneel, de inrichting strak en modern. Het chalet staat op Bospark De Heivlinder in Speuld (gemeente Ermelo). De Veluwe is hier je achtertuin!

Veel licht en ruimte
De 4-persoons woning biedt verrassend veel licht en ruimte. De leefruimte bestaat uit een grotere ruimte én een knusse lees- en televisiehoek. De vrijstaande keuken is compleet met vierpits-gasstel, stijlvolle afzuigkap, combimagnetron (Miele), vaatwasser (Miele) en koel-vriescombinatie (Bosch). Er zijn 2 slaapkamers: 1 knusse slaapkamer met 2-persoonsbed en schuifwandkast én 1 slaapkamer met stapelbed en opbergruimte. In de badkamer vind je een luxe wastafel, een comfortabele douchecabine en het toilet.

Lommenrijke tuin op het zuiden
Voor de bungalow ligt een groot én een kleiner terras, beide op het zonnige zuiden. In lente en zomer staat de tuin prachtig in bloei. Op hele park staat de natuur centraal. En dan die omgeving: ontzagwekkende bossen, uitgestrekte heidevelden en woeste zandverstuivingen … heerlijk!

Kijk snel op www.recreatiewoningermelo.nl of kom langs tijdens het open huis

De eigenaresse, Coby Verhagen, houdt regelmatig open huis. Kijk voor de data op www.facebook.com/recreatiewoningermelo.

Meer informatie en afspraak: Suzanne van Harten (SUZ& ZO), telefoon: 06 15 60 29 61.

Vraagprijs? Bieden vanaf € 115.000 k.k. Heb je ook interesse in het interieur? Doe dan een bod vanaf € 120.000 k.k.

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info