Rebound'73 zet zichzelf op de kaart

De Basketbalvereniging beleeft het beste seizoen in de geschiedenis van de club.

Het laatste competitieweekend beloofde een spannende te worden voor de Basketbalvereniging Rebound'73. Nadat de u14-1 en Dames 1 hun kampioenschap vroegtijdig hadden veiliggesteld, kwam het er dit weekend op aan of de u12-2 en Heren 3 hun kampioenschap binnen mochten halen.

Om 13.30 uur begon in Sportzaal Stadsweiden de kampioenswedstrijd van de jongens van Rebound'73 u12-2 tegen BAS u12-1. De tribune zat tot de nok toe vol met enthousiast publiek om de jongens naar de overwinning te schreeuwen. In het begin was het nog even spannend, maar ze liepen langzaam uit richting de eindstand: 44-15.

Een overtuigende overwinning, waarna het feest kon beginnen! Om 19.00 uur startte de spannende wedstrijd tussen Rebound'73 Heren 3 en Landstede ZAC Heren 3. Deze ploegen hebben elkaar al eerder ontmoet en toen werd er nipt verloren door Rebound'73. De basketballers uit Harderwijk begonnen gefocust aan de wedstrijd en liepen in het 1e kwart direct uit.

Daarna is Landstede niet meer in staat geweest om het Rebound lastig te maken, wat de eindstand 107-40 maakte. Het was een aantrekkelijke wedstrijd om te zien, met een terechte kampioen als gevolg. Met maar liefst 4 kampioensteams mag de Basketbalvereniging uit Harderwijk terug kijken op het beste seizoen in de historie van de vereniging.

Basketbalvereniging Rebound 73 Harderwijk