​Rabobank Randmeren steunt Harderwijkse Oudejaarsconference 2019

Vrijdag 13 december vond de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 in Theater Harderwijk plaats. Rabobank Randmeren vond de Harderwijkse Oudejaarsconference een mooi initiatief om vrijwilligers te laten genieten van een leuke avond en heeft daarom een schenking gedaan van 1500 euro. Met dit bedrag konden 100 kaarten worden geschonken aan vrijwilligers van Zorggroep Noord-West Veluwe.

De Harderwijkse Oudejaarsconference is een evenement georganiseerd door, voor en over Harderwijk

“Het is dan ook de doelstelling om zo veel mogelijk Harderwijkers te laten genieten van de Harderwijkse Oudejaarsconference. Wij hebben voor de try-out kaarten weggegeven aan verschillende (zorg) instanties in Harderwijk”, aldus organisatoren Priscilla Smit van Stichting Podia Harderwijk en Gerdien Beelen van Harderwijkse Zaken.”

Rabobank Randmeren wil graag lokale verengingen, stichtingen, cultuur en ondernemers steunen en met elkaar verbinden door middel van het stimuleringsfonds. Kantoordirecteur Bert Tanghe vond het een mooi initiatief om 100 kaarten te schenken aan een maatschappelijke organisatie als Zorggroep Noord-West Veluwe. “Via deze weg maak je het mensen mogelijk om te genieten van een leuke avond waarbij ze echt even kunnen lachen en ontspannen”.

Conferenties Sjors & Ruud hebben tijdens de Harderwijkse Oudejaarsconference zeker voor een mooie avond gezorgd. Samen met dansschool UDX en de Shantykoor De Boekaniers is er een geweldige show neergezet. Allerlei onderwerpen uit het nieuws werden door Sjors & Ruud besproken: van de processierups tot Café de Liefde en de 4 G’s uit Hierden tot het Crescentpark in Drielanden.

Wil je nagenieten van deze avond? Dat kan! Volgende week komt de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 online op het videokanaal van Harderwijkse Zaken. 

Bekijk hier de foto’s van de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019!

cheque overhandiging aan de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019
(Priscilla Smit, Bert Tange en Gerdien Beelen)

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info