​Rabobank Harderwijk blijft altijd toegankelijk, ook tijdens de Corona-crisis!

Het kantoor van de Rabobank in Harderwijk is een aantal weken gesloten geweest, maar we zijn online en via de telefoon gewoon doorgegaan met het adviseren van onze klanten.

Kantoordirecteur Bert Tanghe is tevreden over hoe zijn snel zijn collega's zijn overgegaan naar online.

"Het bedienen van onze klanten via de telefoon en videochat gaat enorm goed. Ook adviesgesprekken gaan gewoon door, maar dan op andere manieren dan anders. We blijven beschikbaar voor alle Harderwijkers. Mensen kunnen ons altijd bellen, juist nu. Wij vinden het belangrijk om te blijven kijken hoe we een situatie kunnen oplossen. Een team van professionals staat voor je klaar om een oplossing voor je te vinden. Voor hypotheekadvies of een zakelijke lening kan je ook nu gewoon bij ons terecht".

Kantoor weer open
Er kunnen steeds meer zaken via de telefoon, de app en online worden geregeld, maar niet alles. Daarom is het kantoor aan de Hoofdweg sinds 2 juni weer open. Om gezondheidsrisico’s zoveel als mogelijk te voorkomen, verzoekt de bank haar klanten om alleen naar het kantoor te komen als dit echt nodig is. Bij twijfel of bezoek aan het kantoor noodzakelijk is, adviseert de Rabobank om hen eerst even te bellen.

Samen voor alle Harderwijkers
Rabobank Harderwijk heeft een lokaal team met medewerkers die dichtbij wonen. Zo blijven alle medewerkers betrokken bij wat er in de stad gebeurd. "Onze hypotheekadviseurs, de MKB-adviseurs en de adviseurs in de bankhal kennen Harderwijk, zij weten wat er speelt bij de klanten, verenigingen en bedrijven. Op deze manier kunnen wij echt het verschil maken in het advies".

Ieder jaar heeft de Rabobank een budget dat mag worden besteed aan lokale projecten, initiatieven en evenementen die Harderwijk nóg beter maken. Ook tijdens deze coronacrisis wil de Rabobank har bijdrage doen. De ledenraad van Rabobank Harderwijk heeft daarom besloten om een deel van het budget in te zetten voor het Steunfonds Ondernemers Ermelo Harderwijk. Dit steunfonds biedt hulp aan ondernemers die financieel geraakt worden door de crisis en (nagenoeg) geen recht hebben op overheidssteun.

Nieuwe locatie voor de Rabobank in Harderwijk
De Rabobank Harderwijk gaat verhuizen naar een nieuwe locatie! "Wij gaan verhuizen naar de Luttekepoortstraat 47a. Een prachtige plek midden in het centrum van Harderwijk én recht tegenover de Houtwalgarage. Toen deze plek vrij kwam was snel de keuze gemaakt, wij kijken ontzettend uit om open te gaan op deze prachtige locatie", aldus Tanghe.