PVC vloeren

PVC vloeren worden als nieuw in de particuliere markt gepromoot, echter al tientallen jaren worden PVC vloeren als projectvloeren toegepast in winkels en kantoren. 

PVC vloeren zijn sterk en hebben het uiterlijk van een plankenvloer, marmer of natuursteen.

Doordat de PVC vloerdelen rechtstreeks op een vlakke cementen ondervloer verlijmd worden, zijn ze veel stiller dan een laminaatvloer. Tevens is een PVC vloer goed toe te passen in combintatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

De collectie PVC vloeren van 't Vloerenhuis bestaat ook uit een serie met een kliksysteem, hierdoor is ook een PVC vloer eenvoudig te leggen zonder dat eerst de ondervloer vlak te maken en zonder dat deze verlijmd is. Onze collectie PVC vloeren bestaat uit de topmerken: Moduleo, VivaFloors, Meister, MFlor, Wicanders, Ambiant en ons huismerk

Uitgelicht: Ons nieuwe Huismerk pvc-vloer

De PVC-vloer met puur biologische weekmakers gebaseerd op soja. Onze huismerk PVC-vloeren zijn niet alleen mooi maar ook super makkelijk in het gebruik. Ze zijn slijtvast en kunnen in elke ruimte worden gebruikt. Zelfs in uw badkamer! De PVC-vloerdelen zijn verkrijgbaar in diverse structuren en houtdessins en nauwelijks van echt hout of van natuursteen te onderscheiden.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Voor de Vloerenhuis huismerk PVC-vloeren gebruikt men uitsluitend biologische weekmakers, gebaseerd op soja. Omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van pure en originele grondstoffen is het product 100% te recyclen.

Onze huiscollectie PVC-vloeren zijn er in de verlijmde versie en in een klik-systeem. Hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor elke woon- of bedrijfsvloer. Een Vloerenhuis Huiscollectie PVC-vloer is er al vanaf € 49,95 /m² gelegd, inclusief egaliseren, lijm en leggen! En dat voor een vloer met een toplaag van 0,55 pu, een zware kwaliteit PVC-vloer!

PVC vloer Het Vloerenhuis Putten