Programma van Popronde Harderwijk op 17 oktober bekend

Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door! Op zondag 17 oktober strijkt Popronde neer in Harderwijk. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een coronaproof vorm met eenmalig kaartjes. Passe Partouts kosten 5,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Popronde vindt in Harderwijk plaats op Datum zondag 17 oktober. 15 acts presenteren zich bij de 3 deelnemende locaties; MESS, Catharinakapel en Muziekpodium Estrado

Afgelopen week maakte Popronde Harderwijk haar programma bekend. Op Zondag 17 oktober komen onder andere Douwe Doorduin, Prestcold Molly, Son de Aqui en Them Dirty Dimes naar Harderwijk. Popronde zal dit jaar plaatsvinden in een coronaproof model, waarbij bezoekers vooralsnog zittend kunnen genieten van de concerten. Dat er de versoepelingen te laat zijn gekomen zijn voor deze editie betekent dat veel oude vertrouwde locaties helaas niet kunnen of mogen deelnemen, maar waar een deur sluit gaat er ook een open. In deze opzet zijn dat de deuren van o.a. De MESS, Catharinakapel en Muziekpodium Estrado met een bomvol programma. Deze locaties liggen mooi verdeeld op fietsafstand van elkaar af zodat bezoekers zoveel mogelijk optredens kunnen bezoeken deze dag.
 
Programma Popronde Harderwijk op 17 oktober 2021
Om 14.00u start het programma in Muziekpodium Estrado en in de Mess speelt de laatste band om 23:00 waardoor alles om 00:00 is afgelopen.
 
Kaartjes voor Popronde  kunnen worden gekocht via: www.blog.popronde.nl/blog/tickets/192
 
Naast Harderwijk strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn en nog 39 andere steden door het hele land.
 
Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.
 
Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.
 
Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op www.popronde.nl
 
 
Sociale Media Popronde:
www.facebook.com/Popronde
twitter.com/Popronde / #popronde