Prijzenfestijn Harderwijk Winterstad

De winnaar van de pepernotenwedstrijd van Harderwijk Winterstad is bekend. Annet van Bijsteren kreeg in het Winterstad Informatiepunt, uit handen van Centrummanager Renate Slokker, de hoofdprijs: zes vrijkaarten voor het Dolfinarium.
 

In het Winterstad Informatiepunt, waar je o.a. informatie krijgt over alle winterse evenementen in de stad en waar je de Harderwijk Winterpas met ruim 30 kortingsbonnen kunt aanschaffen, stond een fiets van Schraverus met een goed gevulde fietsmand. De inhoud:

maar liefst 4522 pepernoten.

Annet van Bijsteren had, met een beetje hulp van haar oma, het aantal pepernoten het best ingeschat. “We dachten dat het er 4550 waren. Superleuk dat ik nu kaarten voor het Dolfinarium heb gewonnen. Ik kom er graag”, vertelt de 11-jarige Annet.
Daarnaast zijn ook de winnaars van de tweede, derde en vierde prijs bekend gemaakt. Demi de Vroom, Carmen Broekhuizen en Hayden Kooijman krijgen een tas boordevol cadeautjes, beschikbaar gesteld door Intertoys, Bruna, Dumpstijl, Harderwijk op IJs en Ziezo.
 
Het Winterstad Informatiepunt - de met gekleurde lichten ingerichte winkel vlakbij de Houtwalgarage - blijft de komende tijd geopend voor alle vragen over de activiteiten in de Winterstad periode, voor de Winterpas en voor glijpassen voor de glijbaan in het Hortuspark staat. Hou voor de volgende winactie de Facebookpagina van Harderwijk Winterstad in de gaten. En... er zijn nog steeds gratis pepernoten. De openingstijden van het Informatiepunt hangen op de deur.
De winnaar van de pepernotenwedstrijd van Harderwijk Winterstad is bekend. Annet van Bijsteren kreeg in het Winterstad Informatiepunt, uit handen van Centrummanager Renate Slokker, de hoofdprijs: zes vrijkaarten voor het Dolfinarium.Annet van Bijsteren kreeg in het Winterstad Informatiepunt, uit handen van Centrummanager Renate Slokker, de hoofdprijs: zes vrijkaarten voor het Dolfinarium.