PostNL Business Point verhuist naar Accent

​Accent Communicatiemakers neemt het Harderwijkse PostNL Business Point over van Multicopy. Dat betekent dat vanaf dinsdag 28 januari ondernemers voortaan al hun postzaken kunnen afhandelen bij Accent Communicatiemakers aan de Goede Reede 1. Op dat adres staan vanaf dinsdag ook alle Harderwijkse postbussen.

De vaste gezichten van PostNL Business Point, Harry Toorman en Mirjam Juffer, verhuizen mee naar de nieuwe locatie nabij de ‘bolletjesrotonde’.

Zij blijven hun zakelijke klanten behulpzaam bij het ophalen van gefrankeerde en ongefrankeerde post, het aannemen en uitreiken van postdiensten en bij de aanschaf van postzegels, kantoorartikelen en verpakkingsdozen en inpakpapier in allerlei formaten. Door de samenwerking met Accent Communicatiemakers is het voortaan mogelijk om ook zakelijk druk- en printwerk en mailings snel te regelen.

Het nieuwe PostNL Business Point heeft haar onderkomen in het superduurzame bedrijfsverzamelgebouw Green Offices, het nieuwe zusterbedrijf van Accent Communicatiemakers. “Green Offices biedt flexibele fullservice werkplekken op een goed bereikbare zichtlocatie aan bedrijven van 1 tot tien medewerkers”, vertelt directeur Richard van der Poll. “In ons gebouw is ruimte voor in totaal tachtig werkplekken. Er zijn voldoende vergaderplekken en op de benedenverdieping is een ontvangstruimte in de sfeer van een Grand Café waar het personeel koffie kan drinken en lunchen. Daar vindt ook de vrijdagmiddagborrel plaats en presentaties tot zo’n honderd personen. Inmiddels hebben al acht bedrijven er hun intrek genomen”.

Accent Communicatiemakers is een allround bedrijf dat alle vormen van creatieve communicatie verzorgt, uiteenlopend van vormgeving, (grootformaat) print en belettering tot het ontwikkelen van websites, nieuwsbrieven en andere spraakmakende online-communicatie die opvalt en gelezen wordt.

De openingstijden van het PostNL Business Point aan de Goede Reede 1 zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 – 10.00 uur. De (aller)laatste post die nog dezelfde dag mee gaat, kan dus tot uiterlijk 18.00 uur gebracht worden.