Pluim op je hoed voor trainer Johan

Afgelopen donderdag op de ALV van GV Olympia is trainer Johan Kwakman in het zonnetje gezet door het bestuur. De 'Pluim op je hoed', jaarlijks uitgereikt aan een trainer die meer dan gemiddeld inzet heeft geleverd aan de vereniging, was voor hem.

Johan kwam op 65 jarige leeftijd een jaar of 7 geleden bij de vereniging om te gaan turnen.

Hij sloot zich aan bij de 16+ groep, en nam deze les af en toe over van de toenmalige trainer. Van lieverlee werd dit lesgeven steeds regelmatiger, werd Johan een bekend gezicht bij de jongensselectie en ging hij de groep free runners lesgeven.

Het lesgeven zit Johan, oud vakleerkracht bewegingsonderwijs, in hart en nieren. Hij is met pensioen, gaat jaarlijks een aantal weken met zijn vrouw en de camper weg, maar is toch niet weg te slaan uit de zaal. Als er vervangings aanvragen in de trainers appgroep langskomen is daar vaak Johan die kan inspringen, die hiermee vrijwel alle zalen, lessen en leden al weleens gezien heeft.

Tijdens Corona heeft Johan veel geleerd, van filmpjes maken waarmee we onze leden wat basisoefeningen aan konden reiken voor thuis, tot lesgeven via Zoom-meetings. Johan staat altijd voor iedereen klaar, weet diverse mensen aan de vereniging te verbinden en is altijd enthousiast en meedenkend. We vinden Johan een enorme aanwinst voor onze vereniging en hopen dat hij nog lang in de zalen te vinden zal zijn! 

Johan Kwakman trainer GV Olympia Harderwijk
Johan Kwakman ontvangt "de Pluim op je Hoed"