Persoonlijk advies aan huis over uw slaapsituatie

Het kopen van een bed komt niet zo vaak voor. Daarbij ga je ook niet over één nacht ijs, want er komt nogal wat bij kijken.

Om het juiste en meest passende bed te kiezen, is het deskundige advies van een slaapexpert onmisbaar. Een echte slaapspecialist helpt u hierbij graag op weg en gaat zelfs nog een stapje verder. 

BedAnalyse en SlaapID
Met een vrijblijvende, zogenaamde BedAnalyse bij u thuis geven wij een beoordeling van uw slaapsituatie. Wij brengen nauwkeurig uw slaapsituatie in kaart door te kijken naar hoe u ligt en waar u op ligt (bodem, matras, hoofdkussen). Een matras moet op de juiste plaatsen ondersteuning bieden en juist weer op andere plaatsen extra ruimte geven. Zo voorkom je lichamelijke klachten.

De aanschaf van een matras blijft erg persoonlijk. Het blijkt altijd weer een goede investering te zijn in de eigen nachtrust en dus in uw gezondheid. Vooral voor mensen, die wat minder mobiel zijn, wordt advies aan huis zeer gewaardeerd, legt Albert den Herder uit. Met het unieke en slimme apparaatje SlaapID kan ook nog eens aan huis uw slaapgedrag gemeten worden. Dit bestaat uit zorgvuldige analyse van slaaphouding, -beweging, - klimaat en -ritme. ook deze SlaapID-service is kosteloos.

Nog meer service
Voor mensen, die - om welke reden dan ook - niet gemakkelijk naar de winkel kunnen komen, maakt Albert den Herder, eigenaar van Beddenspecialist den Herder uit Harderwijk, advies aan huis mogelijk. Op afspraak komt deze ondernemer - van de sterke formule Beddenspecialist - vrijblijvend bij u thuis. Wie na een bezoek aan huis, besluit een bed te kopen bij Beddenspecialist Den Herder mag rekenen op nog meer service. Gewoon om het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u een bed koopt, wordt deze ten eerste gratis afgeleverd en natuurlijk gemonteerd. Geen probleem voor ons en wel zo gemakkelijk voor de klant!

Bron: Bold Projecten

Den Herder Slapen Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 7
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-415363

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info