Paul Verhoef wordt nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren

Paul Verhoef (48) afkomstig uit Leusden, wordt vanaf juni de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren.

De huidige directievoorzitter, Hans van de Guchte, vertrekt eind juni bij Rabobank Randmeren en treedt in dienst als directievoorzitter van Rabobank Noord-Oost Achterhoek, met het hoofdkantoor in Zutphen.

Nieuwe directievoorzitter Rabobank Randmeren
In juni start Paul Verhoef als de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Randmeren. Verhoef is al ruim 20 jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie, waarvan de laatste vier jaar als directievoorzitter van Rabobank Voorne Putten Rozenburg (regio Europoort).

Als directievoorzitter van Rabobank Randmeren gaat hij zich inzetten voor het versterken van de regio Randmeren op zowel financieel als maatschappelijk vlak. “Door zichtbare betrokkenheid middels kennis, netwerk en geld steunen wij de lokale samenleving. Ik ben benieuwd waar de behoefte ligt en hoe ik als nieuwe directievoorzitter een bijdrage kan leveren” aldus Verhoef.

Hans van de Guchte laat Rabobank Randmeren met trots gevoel achter Van de Guchte was ruim 11 jaar werkzaam in de regio Randmeren: ‘Ik laat Rabobank Randmeren met een trots gevoel achter. Het is een goed presterende bank met klantgerichte medewerkers die kennis van zaken hebben én maatschappelijk betrokken zijn. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren. Van de Guchte heeft veel vertrouwen in zijn opvolger bij Rabobank Randmeren.

Paul Verhoef nieuwe directievoorzitter Rabobank Randmeren