Pand op het oog: Bruggestraat 9 in Harderwijk!

Het pand staat midden in het horeca gebied. Precies waar we willen zijn. Op de begane grond en de tuin achter het pand komt Café de Liefde.

Het heeft een mooi hoog plafond, is 17 meter diep en tot 5,5 meter breed. Aan de voorkant komt een glazen deur en een grote glazen draaipui, van waar het gezellige bankje bij de open haard al te zien is.

Iets verder zie je onze bar met een paar statafels. Aan de lange muur staat een gezellige bank met wat tafeltjes. Die kunnen natuurlijk weg als er een bandje speelt, of als er gedanst wordt. Boven de willen we een groot scherm. Leuk voor een thema-avond, presentatie of natuurlijk, het Nederlands elftal.

Verder naar achteren staat de brouwketel van de Veluwsche bierbrouwerij. Hier wordt straks eens per week bier gebrouwen. Ook zijn we van plan verschillende workshops aan te bieden. Gezellig, met z’n allen aan tafel, glas bier en een kaasplankje.

Al enthousiast?

Mooi! Dan nu het belangrijkste. Het pand is nog niet van ons, maar wel voor ons gereserveerd tot 1 januari 2016. Voor die tijd moeten wij ons startkapitaal voor de inrichting, voorraad en personeel bij elkaar hebben, of in elk geval een groot deel daarvan. We hebben 150.000 euro nodig, maar bij 95.000 euro durven we het aan. Dan gaan we door. We hopen dat veel mensen ons idee, onze droom willen steunen.

Ben jij enthousiast? Vertel dan ook je familie en vrienden over Café de Liefde.
 

Steun ons! Café de Liefde is een café in ontwikkeling. Wat we nu nodig hebben is: financiële steun. Van ondernemers. En van particulieren. Doet u mee? Sponsorpakketten


 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info