Overhoff Telecom & ICT: uw Mobile Gold Partner en Samsung certified Knox reseller

Deze status onderstreept wat relaties en prospects van Overhoff kunnen verwachten op het gebied van Samsung producten, oplossingen, implementatie, ondersteuning en uiteraard het optimale aanbod.

Het fundament voor deze status is een compleet gecertificeerd team van specialisten met als doel: het bieden van mobiele beveiliging afgestemd op hoe mensen nu werken. Mensen blijven mensen.

Natuurlijk verliezen ze minimaal een keer de telefoon van hun werk en gebruiken ze deze op een plaats waar u dat niet wilt. Maar dat is geen probleem. Mensen willen mensen zijn. Daarom is Samsung Knox ontwikkeld: mobiele beveiliging vanaf de chip, het vertrouwde middel van talloze organisaties over de hele wereld dat is afgestemd op de manier waarop mensen echt werken. Want waarom zou u proberen om het gedrag van uw medewerkers te veranderen als u ook gewoon de mobiele beveiliging kunt aanpassen?

Ook benieuwd naar Samsung Knox?

Mail ons graag: sales@overhoffict.nl. Ons enthousiasme en onze kennis delen wij graag om uw organisatie nog succesvoller te maken.

Overhoff Telecom en ICT Samsung Knox Gold

 

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info