Overhoff Telecom & ICT rolt glasvezel uit op bedrijventerreinen in de regio

Overhoff Telecom & ICT begeleidt de uitrol van glasvezel op zestien bedrijventerreinen in Gelderland, Flevoland en Drenthe. Hiermee helpt Overhoff partners KPN en Glaspoort in hun missie om Nederland te verglazen.

Vijf gebieden zijn op dit moment in ontwikkeling, waaronder bedrijventerreinen ‘Lepelingen’ en ‘De Kolk’ in Nunspeet

Ondernemers op deze terreinen kunnen naar verwachting begin 2024 gebruikmaken van de gloednieuwe glasvezelaansluiting. Ook staan er nog terreinen in onder andere Harderwijk, Ermelo en Nijkerk in onderzoek. Dat houdt in dat de kans groot is dat deze terreinen ook zullen worden voorzien van glasvezel. Via de website van Overhoff kun je zien om welke gebieden het gaat. Ieder pand wordt kosteloos aangesloten op het netwerk.  

Glasvezel… hoe werkt dat eigenlijk?
Een glasvezelkabel bestaat uit haarfijne vezels, gemaakt van een speciaal soort glas. Hierover wordt  met laserlicht informatie verstuurd. Vergelijk het met het seinen van een boodschap in morsecode. De informatie is opgebouwd in een serie van punten en strepen. Je modem vertaalt deze lichtsignalen terug naar digitale data.

Doordat de informatie met de snelheid van het licht over de kabels verstuurd kan worden, kan glasvezel de toenemende datavraag aan. Daarmee biedt glasvezel een snelle en stabiele verbinding. En vanwege haar duurzame eigenschappen, biedt glasvezel de oplossing voor nu én de toekomst.

Krijg jij ‘t?
Ben je benieuwd of jouw bedrijventerrein in samenwerking met Overhoff wordt aangesloten op glasvezel? Schrijf je dan in voor de glasvezelnieuwsbrief onderaan de pagina. Via deze nieuwsbrief houdt Overhoff je op de hoogte van ontwikkelingen op jouw gekozen terrein(en).

Glasvezel bedrijventerrein Overhoff Telecom en ICT
 

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info