Overhoff Telecom en ICT op zoek naar nieuwe collega's!

Met een team van ruim 50 enthousiaste collega's zorgt Overhoff ervoor dat hun klanten altijd en overal probleemloos kunnen communiceren. Wil jij onderdeel zijn van deze gedreven specialisten? Bekijk dan de vacatures! 

Showroom Verkoper: Fulltime

Kom jij ons team versterken in onze geheel vernieuwde showroom?
In deze zelfstandige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw commercieel talent weet jij de klant de beste oplossing te bieden op het gebied van telecom & ICT. Je weet je goed in de klant te verplaatsen en zorgt ervoor dat het serviceniveau hoog ligt. 
Bekijk de volledige vacature en reageer hier!

Pre-Sales Consultant ICT: Fulltime

Heb jij ruime ervaring als Pre-Sales Consultant ICT en sta jij onnodig in de file in de Randstad? Kies dan voor deze uitdagende functie in de regio!

Ben jij de Pre-Sales Consultant ICT die graag strategisch meedenkt met de bedrijfsprocessen van de klant? Ben jij graag de verbindende factor tussen onze klanten, onze accountmanagers en onze technisch engineers? Dan past deze vacature bij jou!
Bekijk de volledige vacature en reageer hier!

Marketing en communicatie medewerker: 3 dagen per week

Je bent een allround online en offline marketingspecialist die affiniteit heeft met telecom en ICT. Je schrijft blogs, (SEO) teksten, bedenkt online campagnes voor onze webshop, signaleert trends, beheert onze social media kanalen en weet deze strategisch in te zetten. Je bent communicatief sterk, weet van aanpakken, bent creatief en voelt je thuis in de zakelijke markt. 
Bekijk de volledige vacature en reageer hier!

Accountmanager ICT: Fulltime

Heb jij ruime ervaring als accountmanager ICT en sta jij onnodig in de file in de Randstad? Kies dan voor deze uitdagende functie in de regio!

Ben jij de accountmanager ICT die graag strategisch meedenkt met de bedrijfsprocessen van de klant? Word jij enthousiast van het genereren van new business en zoek jij de verbreding bij bestaande relaties? Dan past deze vacature bij jou!
Bekijk de volledige vacature en reageer hier!
 

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info