Overhoff opzoek naar nieuwe collega's!

Overhoff Telecom en ICT is volop in ontwikkeling! Ben jij klaar om met ze mee te innoveren? Overhoff is namelijk opzoek naar talent om het team te versterken.

1e lijns helpdeskmedewerker. Die met kennis, energie, slagvaardigheid en enthousiasme de afdeling ICT en Telecom komt versterken.

Als helpdeskmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die vragen en/of problemen hebben met de telefonie, verbindingen, hardware en serveromgevingen op locatie. Je staat de klanten vooral telefonisch te woord en tracht problemen en storingen direct vast te leggen in het helpdesksysteem.Je bewaakt de gemelde problemen en zorgt voor de juiste communicatie naar de klanten. Bekijk hier de hele vacature!

Logistiekmedewerker. Ben jij op zoek naar een dynamische startersfunctie?

In deze functie waar jij de (online) aanvragen zowel administratief als logistiek helemaal afhandelt, ben je onmisbaar! De bestellingen komen binnen via de webshop, webshop op maat, onze showroom en accountmanagers en de afhandeling behoort tot het belangrijkste deel van je takenpakket.

Je hebt een frisse kijk op onze processen en je  ziet elke dag weer als een nieuwe uitdaging. Samen met je collega`s ben je onze klanten optimaal van dienst. Bekijk hier de hele vacature!

Accountmanager ICT. Ben jij de accountmanager ICT die graag strategisch meedenkt met de bedrijfsprocessen van de klant?

Word jij enthousiast van het genereren van new business en zoek jij de verbreding bij bestaande relaties? Dan past deze vacature bij jou! Je houdt je bezig met consultative selling waarbij je de business- en ICT-processen bij nieuwe en bestaande klanten optimaliseert.  Bekijk hier de hele vacature!  

Commercieel medewerker binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de accountmanagers bedrijfscommunicatie (mobiele telefonie, vaste telefonie en ICT).

Gezien de verdeling van specialisaties binnen het team richt jij je met name op mobiele telefonie en onze geïntegreerde hosted oplossingen, waarbij we mobiele telefonie, vaste telefonie en ICT samenbrengen tot één omgeving, één factuur en één aanspreekpunt.

Een veelzijdige functie die bestaat uit het uitwerken van offertes, het aannemen en verwerken van bestellingen van klanten, zelfstandig relaties van deskundig advies voorzien en het behandelen c.q. beoordelen van vragen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie en ICT. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verwerken van opdrachten in de systemen van de betreffende netwerken. Bekijk hier de hele vacature!

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info