Overhoff opzoek naar nieuwe collega's!

Overhoff Telecom en ICT heeft vier vacatures open staan: Inkoper Telecom en ICT, Logistiek medewerker E commerce, Teamleider Showroom en 1e lijns helpdesk medewerker. Kom jij dit gedreven team versterken?

Inkoper Telecom en ICT

Als inkoper heb je veel contact met bestaande en nieuwe leveranciers. Ook ben je altijd op zoek naar betere en nieuwere producten en/of diensten.  Je regelt scherpe deals en goede condities, zodat we de beste prijs voor onze klanten kunnen regelen.

Je speelt in op marktontwikkelingen, bent mede verantwoordelijk voor de voorraadbeheer, plaatst bestellingen en werkt mee aan verdere uitbreiding van de webshop.  Nauwe samenwerking met de afdelingen verkoop en techniek speelt hierbij een belangrijke rol.

Bekijk de hele vacature.
1e lijns helpdesk medewerker

 

Als helpdeskmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die vragen en/of problemen hebben met de telefonie, verbindingen, hardware en serveromgevingen op locatie. Je staat de klanten vooral telefonisch te woord en tracht problemen en storingen direct vast te leggen in het helpdesksysteem.

Bekijk de hele vacature.https://www.overhoffshop.nl/Helpdeskmedewerker
Logistiek medewerker E-commerce

 

In deze zelfstandige functie, met zeer flexibele werktijden tussen 10:00 uur en 16:00 uur, ben jij de onmisbare schakel voor de (online) orderafhandeling zowel administratief als logistiek. Je bent verantwoordelijk voor bestellingen die binnenkomen en afgehandeld moeten worden via onze webshop, onze webshop op maat, showroom en accountmanagers. Tevens ben je verantwoordelijk voor het juist boeken van voorraden en je bewaakt het proces van binnenkomende- en uitgaande reparaties.

Je informeert onze relaties over de status van hun bestellingen, retouren en reparaties.

Bekijk de hele vacature.

Teamleider showroom

Als teamleider van onze showroom ben je verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder laten ontwikkelen van een team van 3 showroom verkopers. Je draagt zorg voor het assortimentsbeheer en hebt daarvoor een actieve afstemming met onze afdeling inkoop. Tevens stel je met onze marketeer acties samen.

Bekijk de hele vacature.

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info