Overhoff opzoek naar nieuwe collega's!

Overhoff Telecom en ICT heeft twee nieuwe vacatures voor Teamleider showroom en Showroom verkoper. Denk jij dat je geschikt bent voor één van deze vacatures?

Teamleider showroom fulltime

Heb jij affiniteit met telecom en ICT? Beschik jij over verkoopervaring en leidinggevende capaciteiten? Dan is dit de perfecte volgende stap in jouw carrière!

Functie-inhoud
Als teamleider van onze showroom ben je verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder laten ontwikkelen van een team van 3 showroom verkopers. Je draagt zorg voor het assortimentsbeheer en hebt daarvoor een actieve afstemming met onze afdeling inkoop. Tevens stel je met onze marketeer acties samen.

Je hebt een voorbeeldrol in de showroom tijdens het adviseren en verkopen van telecom- en ICT-oplossingen. Dit betreft voornamelijk onze geïntegreerde hosted oplossingen, waarbij mobiele telefonie, vaste telefonie en online werkplekken worden samengebracht tot één omgeving. Daarnaast richt je je in de verkoop en advisering ook op overige telecom- en ICT-oplossingen zoals mobiele abonnementen, smartphones, tablets, laptops, desktops, accessoires, (toestel)verzekeringen en mobile device management.

Je zorgt voor het gehele ordertraject, van het maken offertes tot en met de aftersales. Je bouwt een relatie op met bestaande en potentiële klanten. Je coördineert de werkzaamheden van het team, waarborgt de procedures van de afdeling en optimaliseert deze daar waar nodig. Daarnaast speel je een actieve en leidende rol in het verder commercieel professionaliseren van de afdeling. Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen van het team en de uitstraling van de showroom. Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur.

Profiel
  • In het bezit van een hbo-diploma of minimaal een mbo-diploma op niveau 4 (bij voorkeur commercieel);
  • Aangevuld met aantoonbare relevante werkervaring in de (zakelijke) telecommunicatie-/ICT-markt;
  • Communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Zelfstandig, flexibel en besluitvaardig;
  • Klantgericht en representatief;
  • Nauwkeurig, proactief en resultaatgericht.
Reageer hier op deze vacature
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Showroom verkoper fulltime

In deze zelfstandige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw commercieel talent weet jij de klant de beste oplossing te bieden op het gebied van telecom & ICT. Je weet je goed in de klant te verplaatsen en zorgt ervoor dat het serviceniveau hoog ligt.

Functie-inhoud
Je houdt je in de showroom voornamelijk bezig met het advies geven over en verkopen van onze geïntegreerde hosted oplossingen, waarbij mobiele telefonie, vaste telefonie en online werkplekken worden samengebracht tot één omgeving. Daarnaast richt je je in de verkoop en advisering ook op overige telecom- en ict-oplossingen zoals mobiele abonnementen, smartphones, tablets, laptops, desktops, accessoires, (toestel)verzekeringen en mobile device management.

Je zorgt voor het gehele ordertraject, van het maken offertes tot en met de aftersales. Je bouwt een relatie op met bestaande en potentiële klanten. Ook zorg je voor een juiste afhandeling van vragen en ben je medeverantwoordelijk voor de uitstraling van de showroom.

Profiel
  • In het bezit van minimaal een MBO-diploma op niveau 4 (bij voorkeur commercieel);
  • Enige jaren relevante werkervaring;
  • Klantgericht en representatief;
  • Kennis van en ervaring in de (zakelijke) telecommunicatiemarkt is een pre;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Zelfstandige en flexibele instelling.
Reageer hier op deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info