Ouderwets gezellige strooiavond op vrijdag 27 november in de binnenstad van Harderwijk

Vrijdag 27 november is het weer zover, de traditionele ouderwetse Strooiavond in de binnenstad van Harderwijk.

 

Vanaf 19.00 uur is de binnenstad van Harderwijk weer gevuld met Sinterklaas en zijn Pieten.

Er zijn volop pepernoten voor iedereen. Ook zal hij de gelegenheid bieden voor het maken van een foto en de kinderen kunnen Sinterklaas een handje geven.

Sint zal vertrekken vanaf de Luttekepoortstraat 138 (tegenover de ANWB). Via de Luttekepoortstraat en Wolleweverstraat naar de Markt. Daar vandaan gaat hij de Bruggestraat in om via de Vijhestraat de Smeepoortstraat in te gaan, tot aan de Brasserie de Bank. Daar draait de stoet om en gaat vanuit de Smeepoortstraat de Donkerstraat in om via de Hondegatstraat en Schoenmakerstraat de Wolleweverstraat in te gaan. Op de Markt zal hij een tijdje blijven staan. Vandaar gaat hij via de Donkerstraat, de Academiestraat in. Via de Doelenstraat gaat de tocht weer naar de Luttekepoortstraat.

Sint en Pieten zijn verheugd dat Stichting Centrum Management hen heeft uitgenodigd om deze ouderwetse strooiavond in de binnenstad van Harderwijk te morgen verzorgen. Voor de muzikale nood zal JUBAL uit Dedemsvaart zorgen. 

Gratis parkeren tijdens extra koopavond op donderdag 3 december

Ondanks de donkere dagen, is het weer extra gezellig in de binnenstad van Harderwijk. De sfeerverlichting brandt, het oud stadhuis is weer mooi versierd en vanaf donderdag is ook de ijsbaan Harderwijk op IJs weer geopend. Op donderdag 3 december is er een extra koopavond, zodat Sinterklaas en zijn hulppieten extra gelegenheid hebben om inkopen te doen. Tijdens deze extra koopavond kunt u gratis parkeren op alle parkeerlokaties in het centrum