Ouderwets gezellige strooiavond op vrijdag 2 december in Harderwijk

Op vrijdag 2 december is het weer zover, de traditionele ouderwetse Strooiavond in de Binnenstad van Harderwijk. 

Sinterklaas en zijn pieten zullen om 19.00 uur onder begeleiding van muziekkorps Jubal vertrekken vanaf de Luttekepoortstraat (tegenover de Action).

Ook de majorettes van de Stedelijke Harmonie zullen aanwezig zijn. Er is genoeg strooigoed aanwezig dus zorg dat je erbij bent. De route is als volgt: Luttekepoortstraat - Wolleweverstraat - Markt - Bruggestraat - Vijhestraat - Smeepoortstraat - Donkerstraat - Hondegatstraat - Hoogstraat - Schoenmakersstraat - Wolleweverstraat – Markt. Hier zal even worden gestopt zodat er gelegenheid is om Sinterklaas een handje te geven. De route zal worden vervolgd via de Donkerstraat - Academiestraat – Doelenstraat, terug naar de  Luttekepoortstraat.

Gratis parkeren op aantal locaties tijdens extra koopavond op donderdag 1 december

Ondanks de donkere dagen, is het weer extra gezellig in de Binnenstad van Harderwijk. De sfeerverlichting brandt en het Oude Stadhuis is weer mooi versierd. Op donderdag 1 december is er een extra koopavond, zodat Sinterklaas en zijn hulppieten extra gelegenheid hebben om inkopen te doen. Tijdens deze extra koopavond kunt u vanaf 18.00 uur gratis parkeren op het Kloosterplein, het Westeinde en de Vitringasingel. In de houtwalparkeergarage partkeert u de eerste 2 uur gratis.