Ouder en kind tennismiddag bij Tennisvereniging Frankrijk (foto's)

Isabella en Nino vormen al bijna een jaar lang samen het kindercollege van Harderwijk. Als afsluiting van deze periode wilden de kinderburgemeester en kinderwethouder een sportieve activiteit organiseren. (Bekijk de foto's gemaakt door Alie van Malenstein).

Omdat het kindercollege allebei op tennis(les) zit, kozen Isabella en Nino natuurlijk voor deze sport!

Tijdens de ouder-kind tennismiddag wilden Nino en Isabella kinderen (én hun ouders) kennis laten maken met tennis. Omdat het kindercollege graag als rookvrijegeneratie willen opgroeien, werd vanmiddag op en rond het tennispark niet gerookt.

Kinderburgemeester Isabella en haar moeder speelden tegen kinderwethouder Nino en zijn moeder. Na een spannende wedstrijd hebben Isabella en haar moeder gewonnen!

De gezonde hapjes tijdens de tennismiddag zijn verzorgd vanuit GA! Harderwijk en ook Zuivelhoeve uit Harderwijk sponsorde de hapjes tijdens deze maak-kennis-met-tennis middag.

Ook een speciaal dank-je-wel voor alle vrijwilligers van TVF voor de organisatie van deze tennismiddag. Een tennismiddag voor jong met oud hebben we nog niet in Harderwijk. Maar Tennisvereniging Frankrijk denkt er al over om vanaf nu jaarlijks een ouder-kind deze activiteit te organiseren.

Klik hier of op de foto om alle foto's te bekijken

Ouder Kind Tennismiddag Tennisvereniging Frankrijk