Ouder- en kind gym voor peuters van 2 - 4 jaar

Gymnastiek vereniging H.S.C. uit Hierden wil onderzoeken of er behoefte is aan ouder- en kind gym voor peuters van 2 - 4 jaar.

Wat is ouder- kind Gym

Spelenderwijs leer je de basisvormen van bewegen. Bij de ouder- en kind Gym doe je dat samen met papa of mama in een groep met leeftijdsgenootjes. De les begint met een warming-up. Daarna doe je allerlei leuke oefeningen en behendigheidsspelletjes.

Deze les vindt plaats op donderdagmorgen van 10.00 - 11.00 uur. We horen graag of uw belangstelling heeft voor deze les OF misschien kent u iemand!!!

Graag uw reactie of evt. vragen kunt u mailen naar [email protected]

Haal je Nijntje Beweegdiploma bij HSC Hierden!

In bijna alle peuter- en kleuterlessen bieden wij het Beweegdiploma Nijntje aan. Dit leuke programma voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar is ontwikkeld door Nijntje en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Het bestaat uit 20 goed onderbouwde lessen. Als beloning krijg je het Nijntje Beweegdiploma waarop staat wat je hebt geleerd. Bij de uitreiking van het diploma krijg je een mooie badge voor op je gymkleding en een leuk Nijntje beweegboek of een Nijntje rugtas.

Je start in principe met Nijntje Beweegdiploma 1, en kunt daarna doorstromen naar Nijntje Beweegdiploma 2. De beweeglessen worden uitsluitend gegeven door KNGU-gediplomeerde gymjuf.