Optreden Willeke Alberti bij De Zeven Akkers in Harderwijk een groot succes

Afgelopen woensdag 3 april genoten de bewoners van De Zeven Akkers in Harderwijk van het optreden van Willeke Alberti. Een initiatief van huismeester Cees de Smalen, Alien Zuurveld en andere vrijwilligers. 

In samenwerking met gemeente Harderwijk en het Ouderenfonds om de eenzaamheid onder ouderen aan te pakken.

Om 14.00 uur was het zo ver. Een recreatiezaal vol smart wachtende bewoners van De Zeven Akkers. Na het welkomstwoord van Burgermeester van Schaik en Wethouder Gert-Jan van Noort gingen de lampen uit en de muziek aan. Maar liefst 120 ouderen genoten van het optreden van de populaire zangeres en haar band. Met de handen in de lucht, meezingend of swingend op een stoel was het een gezellige en geslaagde middag. Ter afsluiting konden de bewoners onder het genot van een hapje en drankje deelnemen aan de nog altijd zo favoriete bingo.
 
Sociale leefbaarheid en samenhang
Het optreden van Willeke Alberti bij De Zeven Akkers is een initiatief dat gestart is door Huismeester Cees van UWOON en zijn vrijwilligers. In samenwerking met de gemeente en het Ouderenfonds is het gelukt om dit event te organiseren. Zowel UWOON als het Ouderenfonds en de gemeente dragen vrijwilligers een warm hart toe als het gaat om initiatieven als deze.