Opgeven voor de sport- en cultuurwijzer in Harderwijk!

Vanaf woensdag 22 februari 13.00 uur kunnen leerlingen van groep 3 tot en met 8 zich opgeven voor Sportwijzer en Cultuurwijzer. Nieuw dit jaar is de sportwijzer voor volwassenen en de cultuurwijzer! 

Leerlingen kunnen nu ook laagdrempelig kennismaken met cultuur en ook volwassenen kunnen vanaf nu meedoen aan de sportcursussen.

Binnenkort ontvangen alle (speciale) basisscholen in Harderwijk en Hierden de flyer Sportwijzer en Cultuurwijzer. De flyers voor Sportwijzer volwassenen/senioren wordt huis –aan-huis verspreidt. De cursussen worden aangeboden van 6 tot en met 9 juli door zo’n 47 verschillende sportaanbieders.

Op woensdag 1 maart worden de Sportwijzer en Cultuurwijzer officieel geopend tijdens de Spetterende Sportmiddag in Sportcomplex de Sypel aan de Parkweg.

De organisatie ligt in handen van Harderwijk Actief. Inschrijven via www.sportwijzerharderwijk.nl voor twee verschillende clinics. Meer informatie op www.harderwijk.nl/sport. Vanaf woensdag 22 februari 13.00 uur kunnen leerlingen van groep 3 tot en met 8 zich opgeven voor Sportwijzer en Cultuurwijzer via www.sportwijzerharderwijk.nl en www.cultuurwijzerharderwijk.nl.