Opfriscursus rijvaardigheid 2023 voor automobilisten van 50 jaar en ouder

Veilig Verkeer afdeling Harderwijk en Hierden, Provincie Gelderland en de gemeente Harderwijk organiseren samen voor automobilisten van 50 jaar en ouder een opfriscursus rijvaardigheid 2023.

Als u denkt dat is voor mij niet nodig, dan dagen ze u uit om uw kennis en vaardigheden te laten testen

Veilig Verkeer Nederland afdeling Harderwijk/Hierden organiseert deze Opfriscursus met steun van de gemeente Harderwijk en de Provincie Gelderland.

Theorie:

Dinsdag 7 november 2023 van 19.30 tot 22.00 uur gratis voor max 50 personen in zaal A van de Kiekmure. Geen aanmelding hiervoor.

Naast een algemeen deel over de verkeersregels komen ook situaties uit Harderwijk ter sprake en zullen uw vragen worden beantwoord. Behalve de verkeersregels bespreekt de docent, de heer L. Beute, ook de zit- en stuurhouding, spiegelafstelling, remafstanden bij verschillende snelheden, anticiperen op (verkeer)situaties, rotondes rijden, in- en uitvoegen op snelwegen ed... Info te lezen op de website https://vvn.nl/in-je-buurt/gelderland/harderwijk. Na afloop krijgt u een boekje met de verkeersregels.

Praktijk:

Maandag: 13 november 2023 in de Kiekmure vanuit zaal B in eigen auto, max 32 personen. Aanmelden hiervoor is verplicht. U gaat ca 50 minuten zelf in uw auto met een ritadviseur rijden. Deze kijkt dan naar uw rijvaardigheden en bespreekt deze met u tijdens en na de rit. Voor deze praktijkrit wordt een eigen bijdrage van € 15,= pp gevraagd. Voor of na uw praktijkrit is er een testje van de verkeersregels met de uitleg op al uw vragen door de theoriedocent, de heer L. Beute.

Aanmelding praktijk-dag:

Voelt u zich aangesproken of hebben ze u nieuwsgierig gemaakt, schrijf u zich in vóór woensdag 8 november 2023. Onderstaande gegevens graag per email versturen naar: [email protected]. Na ontvangst van de aanmelding krijgt u persoonlijk de bevestiging voor deze dag en nadere informatie over de Praktijksessie.

Klik hier voor aanmelden

Bij opgave graag uw: ([email protected])
Naam; ..............................................
Geboortedatum; ..............................................
Adres; ..............................................
Postcode; ..............................................
Woonplaats; ..............................................
Telefoonnummer; ..............................................
Emailadres; ..............................................
Ook aangeven of u wel of niet in een elektrisch aangedreven auto komt rijden.