Opening winterwerk Hervormde gemeente Hierden bij VV Hierden

De kerkdienst van opening winterwerk op zondag 27 september zal vanwege de corona in de open lucht worden gehouden bij voetbalvereniging VV Hierden, zodat iedereen die wil en kan, hierbij kan zijn.

Voetbalvereniging VV Hierden heeft hiervoor zijn terrein en tribune ter beschikking gesteld

De dienst, waarbij onze dominee Van Leeuwen de voorganger is, begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte welkom.
Voor deze dienst hoeft dus niemand zich op te geven. Voor hen die niet kunnen of durven komen, wordt de dienst via HK13 en de Livestream uitgezonden.

Er is bij de v.v. Hierden een beperkt aantal stoelen aanwezig. Daarom het verzoek je eigen stoel of kleed mee te brengen om op het voetbalveld te kunnen zitten. Uiteraard moeten hierbij de Corona-richtlijnen in acht worden genomen.

Bij deze de oproep om zelf koffie, thee, limonade en koek of iets dergelijks mee te brengen. Het lijkt ons mooi om de dienst als God's gezin onder het genot van een bakje koffie of thee of limonade af te sluiten en het winterwerk in te luiden. Hier is voor gekozen om wachtrijen en daarmee contactmomenten te vermijden. Bij de in- en uitgang en op het terrein zijn duidelijk herkenbaar gemeenteleden aanwezig om de aanwezigen te begeleiden naar de zitplaats en te wijzen op de Corona-richtlijnen.

Bij de uitgang is er naast de reguliere collecten de mogelijkheid een financiële bijdrage te doen voor het dekken van de kosten van deze gezinsdienst.

We zien uit naar uw en jullie komst. We hopen dat iedereen na afloop zal zeggen het was goed om te horen en goed om te weten erbij te mogen horen.

Vriendelijke groeten,
De gezinsdienstcommissie