Opening vernieuwde dansstudio Esther’s Dance Creation in De Kiekmure

Zaterdag 5 juni was het zover, de volledig vernieuwde dansstudio in De Kiekmure werd officieel geopend door voorzitter Hans Alfons en eigenaar van de dansschool Esther van de Brug.

“De muren zijn geschilderd, de kleedkamer is volledig anders en knus ingericht en er werd een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft.”

Vorig jaar al werd door het bestuur van MFC Harderwijk, waar de Kiekmure onderdeel van is, besloten om de studio van een volledig nieuwe professionele verende dansvloer te voorzien. Daarop besloot Esther de corona-periode waarin toch geen les mocht worden gegeven, aan te grijpen om meteen alles een make-over te geven. De muren zijn geschilderd, de kleedkamer is volledig anders en knus ingericht en er werd een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft. 

“Door de ramen kijk je gewoon naar buiten, maar als je naar binnen kijkt dan zie je het logo van Esther en een afbeelding van prachtige danseressen.”

Ook zijn de ramen nu voorzien van een prachtige laag, die het de mensen in de studio mogelijk maakt om gewoon naar buiten te kijken, maar als je buiten naar de ramen kijkt, zie je het logo van Esther en een afbeelding van prachtige danseressen.
 
Bewegen en ontmoeten in De Kiekmure
Het resultaat mag er zijn en Esther en haar team zijn trots op de vernieuwde studio. We vragen haar ook hoe zij de toekomst ziet, nu de Kiekmure een verandering ondergaat. “Fantastisch! Ik ben altijd uitgegaan van het idee dat je de sfeer en mogelijkheden in een wijkcentrum als de Kiekmure samen moet invullen, dus ik ben blij met andere partijen die zich ook gaan inzetten met Positieve Gezondheid als doel. Voorheen heb ik me altijd ingezet voor de Senioren Beweegraad en nu ook voor GA Harderwijk.

“Bewegen is gezond en goed voor je sociale contacten.”

“Bewegen is belangrijk, het is gezond en goed voor je sociale contacten. Veel van mijn groepen blijven na de les altijd nog even zitten om wat te drinken. Hoe fijn is het als we straks met andere partijen een samenwerking kunnen zoeken en nog meer kunnen bijdragen aan ontmoeten en bewegen. Ik zie de veranderingen vol vertrouwen tegemoet.”
 
Open dag op 28 augustus
Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe dansstudio en/of de mogelijkheden om bij Esther lessen te volgen? Kijk voor meer informatie op haar website of kom gezellig langs op de open dag die Esther op 28 augustus aanstaande zal organiseren in De Kiekmure. Je kunt dan ook meteen de vernieuwde studio bewonderen. Er is ruimte voor alle leeftijden en op alle niveaus.

Dansstudio de Kiekmure