Opening van het Eszet Skillcentre een feit

Met het doorknippen van het lintje door wethouder Christianne van de Wal is de opening van het Eszet Skillcentre een feit.

De Eszet Handelsgroep is een groothandel in kabel, datamaterialen en verlichting. De handelsgroep richt zich met haar producten op installerende partijen in geheel Nederland. 

De ruimte die nu nieuw is ingericht stond al jaren leeg. De afgelopen jaren hebben diverse ideeen de revue gepasseerd om een goede, zinvolle invulling te vinden. Binnen de installatiemarkt is er een grote behoefte aan kennisoverdracht en we hebben de mogelijkheid aangegrepen om hierin te voorzien door middel van het verzorgen van trainingen gaf Martin Dooijeweerd, directeur eigenaar, aan in zijn openingsspeech. 

Ook kan de installateur of fabrikant gebruik maken van de ruimte om bijvoorbeeld projectleidersoverleg te houden of om klanten te ontvangen. De ruimte is tevens als showroom ingericht waarbij de geshowde productrange voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

In haar speech heeft de wethouder aangegeven dat het belangrijk is dat ondernemers een visie hebben en ook blijven ontwikkelen. Het Eszet Skill Centre kan hier een mooie bijdrage aan leveren en getuigt van goed ondernemerschap. Leveranciers krijgen de mogelijkheid om kennis over producten over te dragen aan de installateurs.

Installateurs kunnen zich verbreden en inzetten op goede invulling van projecten. Het is een prachtige ruimte geworden met de mogelijkheid tot het tonen van presentaties via de beamer of tot het in je handen houden van bijvoorbeeld switches of de meest mooie geavanceerde armaturen, tegenwoordig veelal voorzien van Led.
Eszet Skill Centre Harderwijk