Opening nieuwe locatie Piekado groot succes

Piekado, winkel en atelier van Careander in Harderwijk is zaterdag 30 maart officieel geopend. Cliënten openden samen met burgemeester H.J. van Schaik de cadeauwinkel. Er waren veel belangstellenden voor de opening, die gelijk een kijkje namen in de cadeauwinkel.

De officiële opening was in aanwezigheid van de burgemeester H.J. van Schaik en wethouder J.W. van Noort. De bestuurder van Careander, Bert Brouwer startte met een welkomstwoord.

Daarna was het woord aan de burgemeester. Hij sprak over talenten, Careander heeft de visie dat we de talenten blijven ontwikkelen; het beste in iedereen naar boven halen. Nu Piekado is gevestigd in de binnenstad van Harderwijk kunnen nog meer mensen de talenten van de medewerkers zien en blijft Piekado zich ontwikkelen.

Er werd gevraagd naar iemand uit het publiek die 22 jaar is, want dat is het aantal jaar dat de cadeauwinkel Piekado al open is in Harderwijk.  De ramen waren beplakt met papier en door het losscheuren van het papier is de cadeauwinkel Piekado officieel geopend. Op de facebookpagina van Piekado is een videoverslag te zien van de opening. 
 
De openingstijden van cadeauwinkel Piekado zijn:

Maandag                                      13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag tot Donderdag                10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag                                          10.00 tot 21.00 uur
Zaterdag                                       10.00 tot 17.00 uur
 
Het adres is Donkerstraat 32 in Harderwijk. De overige contactgegevens blijven gelijk. Op Facebook kunt u ons volgen via facebook.nl/piekado.