Opening nieuwe accommodatie Sportpark Slingerbos in Harderwijk

Vrijdag 9 april 2021 wordt om 19:30 uur de nieuwe sportaccommodatie van Sportpark Slingerbos feestelijk geopend door de wethouder Sport, Marcel Companjen.

Vanwege de corona maatregelen zal deze opening niet toegankelijk zijn voor toeschouwers

Daarom zal er een livestream worden gefaciliteerd waarop de opening is te volgen. Deze livestream is te zien via https://youtu.be/cmDyiDh4QTw.

Stichting Sportpark Slingerbos werd opgericht in juli 2017 met als doel het bouwen en exploiteren van een sportaccommodatie op het Sportpark Slingerbos. Dit sportpark was eerder al door de toenmalige wethouder Van der Wal aangewezen als 1 van de 4 sportclusters in Harderwijk. Het doel is om van deze sportclusters zogenaamde "open clubs" of open sportparken te maken.

Een open club heeft een bredere functie dan alleen sport. De gemeente ziet ze als hotspots van vitaliteit en activiteit. Met allerlei activiteiten rond sport en beweging, maar ook op het gebied van welzijn, gezonde leefstijl en onderwijs, waardoor iedereen kan meedoen in Harderwijk. Liefst in samenwerking met andere partijen. Het is dan ook mooi om te zien dat op het sportpark Slingerbos nu gesport wordt door verschillende partijen.

Naast korfbalvereniging Unitas/Perspectief, Handbalvereniging Harderwijk en Woodtraining zijn de leerlingen van het RSG doordeweeks op het terrein te vinden. En ook heeft Therapeutisch Centrum De Berekuyl Harderwijk een locatie geopend op het sportpark om vandaar fysiotherapie aan te bieden. Wanneer de maatregelen worden versoepeld nodigen we iedereen uit om te komen kijken in deze nieuwe accommodatie tijdens de openingstijden.

Sportpark Slingerbos Harderwijk

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info