Opening en open huis tweede vestiging Kybun Solutions in Hulshorst

Op 4 maart 2023 opent Kybun Solutions haar tweede Nederlandse vestiging in de prachtige authentieke monumentale woonboerderij Hoeve Groot Essenburg uit 1732 te Hulshorst.

Het is een fantastisch ruimte geworden waar alle mogelijkheden aanwezig zijn om in deze mooie rustige omgeving mensen te adviseren om beter en pijnvrij te kunnen lopen. Kybun Solutions is exclusief partner van de merken kybun & Joya.

Zelf zien ze de kybun schoenen meer als een medisch product welke door de befaamde zacht elastische zool zeer geschikt is voor mensen met rug, heup, nek en knieklachten om echt beter te gaan lopen met minder pijn en de Joya schoenen meer als een lifestyle product om er zo voor te zorgen dat klachten niet opnieuw op zullen gaan spelen.

Kybun Solutions heeft sinds 2017 haar eerste winkel in Nederland gevestigd in Zoeterwoude, maar vanwege de enorm groeiende belangstelling is nu het juiste moment om een adviescentrum te starten in Hulshorst waardoor Kybunsolutions ook beter bereikbaar is voor haar klanten in noord-oost en midden van het land. En nu is het zover. Kybun Solutions opent een adviescentrum op Hoeve Groot Essenburg, waar ook Studio Essenburg van Tonja de Vries, voor pilates, yoga en personal training gevestigd is. In het adviescentrum van Kybun Solutions kan iedereen met knie, heup, rug & nek klachten op afspraak geadviseerd worden over de mogelijkheden die kybun en Joya bieden. Ook mensen met ischias, peesontstekingen (hielspoor) en voetproblemen kunnen hier terecht. De unieke zool van de kybun schoen maakt dat veel van deze nare en pijnlijke problemen sterk verbeteren waardoor het mogelijk wordt om pijnvrij te lopen op de kybun schoen. In het Koreaans betekent kybun “goed gevoel” en dat is nu precies het effect wat het dragen van deze schoen mensen brengt!

Ondernemer Robert de Vries is na een revalidatietraject van 6 maanden herstellende van de aandoening GBS, waarbij het immuunsysteem naast een bacterie ook de zenuwcellen van het lichaam aangevallen heeft met totale verlamming als gevolg en kwam in december 2022 via een van zijn therapeuten in aanraking met de kybun schoen. Dit heeft hem zoveel geholpen met het opnieuw gaan lopen waardoor zijn ondernemershart, net als die van partner Tonja, direct sneller ging kloppen! Met de beide eigenaren van Kybun Solutions, Jochem Klein en Thomas Dirksmeier, klikte het ook meteen en begin 2023 werd de samenwerking opgestart.

Op zaterdag 4 maart is er open huis van 14.00 -18.00 uur. Iedereen is welkom om deze middag langs te komen en kan meteen gebruik maken van een speciale openingsaanbieding. Ook oprichter en de fysiotherapeut van Kybun Solutions, Jochem Klein, is deze dag aanwezig om advies te geven.

Een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek op een ander moment kan natuurlijk ook via [email protected] of 0341-792038

Schoenen mogen na aankoop maar liefst 14 dagen binnenshuis uitgeprobeerd worden. In het onwaarschijnlijke geval dat ze niet bevallen, kunnen ze worden teruggenomen.

Hoeve Groot Essenburg, Kybun Solutions is gevestigd aan de Harderwijkerweg 397 te Hulshorst.

Kybun Solutions kybun schoenen