Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). 

Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. De Hypotheker geeft je tips om op deze dag jouw droomhuis te vinden.    

Handige tips voor de Open Huizen Dag
  • Plan een handige route langs de huizen die je wilt bezichtigen en reken op ongeveer een half uur per huis.
  • Doe onderzoek naar het huis: in welke wijk ligt het, hoe oud is het, heeft het de ruimte die je zoekt? Loop ook een rondje door de woonwijk.
  • Gebruik pen en papier of je mobieltje om dingen op te schrijven die je niet moet vergeten en om de afmetingen te noteren.
  • Maak foto's van de woning zodat je na afloop op je gemak alles nog eens kunt bekijken.  
  • Bereken je maandlasten
Op Funda vind je een overzicht van alle huizen die mee doen aan de Open Huizen Dag. Zie je hier een leuk huis tussen staan, dan wil je natuurlijk weten of je het huis kunt betalen en wat de vaste lasten worden. Daar heb je snel inzicht in als je gebruik maakt van onze handige rekentools: Kan ik dit huis betalen? en Wat worden mijn maandlasten?

Voor een persoonlijke berekening van jouw mogelijkheden kan je natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze adviseurs. Je kan voordat je naar huizen gaat kijken vrijblijvend laten uitrekenen wat je kan lenen. Maar als je op 6 oktober een leuk huis hebt gezien kan je natuurlijk ook langskomen om een totaalplaatje te laten berekenen voor die woning. Zodat je weet waar je aan toe bent als je wilt gaan bieden.

Wij wensen je veel plezier op de Open Huizen Dag!

Informatie: De Hypotheker

Openhuizendag 6 oktober 2018

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info