Open dag Tennisvereniging Frankrijk

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer lekker actief te worden! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al eens willen ervaren of de sport tennis wat voor je is? Tijdens de Nationale Sportweek op zaterdag 24 september opent Tennisvereniging Frankrijk haar deuren wagenwijd voor iedereen! 

Van 12.30 tot 15.30 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met tennis en de leukste en gezelligste vereniging van Harderwijk

Voor jeugd, senioren en G-tennissers worden verschillende tennisclinics gegeven. Aanmelden is niet nodig en rackets zijn aanwezig. 

Of je alleen een kijkje wilt nemen of ook wilt deelnemen aan één van de tennisclinics: het kan allemaal! Kom vooral ontdekken wat de vereniging allemaal te bieden heeft. Ze beantwoorden natuurlijk ook al jouw vragen over tennis en de vereniging.

Iedereen die tijdens deze Open dag lid wil worden, krijgt ter ere van het 30-jarig bestaan van de vereniging 30% korting* op een lidmaatschap.
*voorwaarde: geldt t/m 30 september 2022

Ken je iemand die er al een tijdje over nadenkt om lid te worden? Denk je dat jouw buurman/-vrouw, broer/zus, vriend(in) of collega geïnteresseerd is in tennis? Neem hem of haar dan mee naar de Open dag op zaterdag 24 september.

TVF is immers club voor iedereen!

Met 350 gezellige en sportieve leden, wekelijkse dinsdagavond-toss, veel interne toernooien, KNLTB competitie in het voor- en najaar, een gezellige interne wintercompetitie, leuke mix van jong en oud(er) en nog veel meer!

Open dag Tennisvereniging Frankrijk