Leon Opdam dwingt langer verblijf bij Go Ahead Eagles af

Na de vroege overstap naar het O18 team van de Deventernaren was het de vraag of ook dit seizoen Leon Opdam zich staande zou weten te houden. Leon was zoekende het begin van het seizoen maar wist na een paar wedstrijden zijn vorm weer te vinden.

De ex-Zwart-Witter ontwikkelde zich tot een constante en stijlvolle middenvelder

Een ontwikkeling die resulteerde in twee goals en vijf assisten in de competitie. De prestaties van de 16-jairge Harderwijker zijn niet onopgemerkt gebleven en zo mocht Leon al een paar keer zich laten zien bij jongens van Jong Go Ahead Eagles. Bovendien was de jonge Hierdenaar te bewonderen bij de O21 Regiocup, waar hij topscoorder leek te worden met vier goals uit drie wedstrijden maar toen helaas de finale moest missen.

Helaas heeft Opdam dit seizoen minder prijzen gewonnen ten opzichte van voorgaande seizoenen. Zo is hij met zijn team twee keer tweede geworden en zijn ze in de kwartfinale van de KNVB Beker uitgeschakeld door AZ Alkmaar. Dit seizoen moest Leon het doen met de O21 Regiocup die werd gewonnen. Leon speelt dit seizoen volwassen en heeft zijn eigen stijl gecreëerd. Van hakjes, versnellingen tot de mooiste aannames en goals, dit seizoen was weer een goed seizoen van Opdam.

De beloning kreeg hij een paar weken geleden, nadat Go Ahead Eagles de bezem door de opleiding haalde maar graag door wilde gaan met Leon. Een prestatie om trots op te zijn!

Leon Opdam