Op zoek naar een interim (zeer ervaren) verkoopmanager en/of specialist (online) marketing?

Ben je of ken je een projectontwikkelaar, ontwikkelende bouwer, gemeente, belegger, aannemer of andere vastgoedpartijen die op zoek is naar een interim (zeer ervaren) verkoopmanager en/of specialist (online) marketing? 

Ik, Suzanne van Harten: ervaren marketeer en verkoopmanager in vastgoed, heb beschikbaarheid en houd me aanbevolen.

SUZ&ZO is het bedrijf van Suzanne van Harten, online marketeer en ervaren verkoopmanager in vastgoedsector en woningmarkt. “Ik ben het meest in mijn element als proactief verlengstuk van projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten, architecten en corporaties in de rol van marketeer, commerciële aanpakker en verkoper van nieuwe en onverkochte woningen en bouwkavels. Het ontbreekt deze organisaties veelal aan tijd – en soms ook kennis – om zich vast te bijten in een project.

Ik verzorg voor hen de (online) marketing en sales, creatief en vernieuwend.

Ik geef potentials de tijd en aandacht die zij verdienen. Dat is in het belang van alle partijen. Omdat ik iedere potential maximale aandacht en begeleiding geef, blijft bij hen geen verkoopkans onbenut. En daarmee zorg ik voor verkoopresultaat. Dat doe ik graag in samenwerking met andere zelfstandig professionals, specialisten in hun eigen vakgebied".

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info