Op Hoop van Zegen toegankelijk met visuele beperking

Op donderdag 2 mei is om 20:15 uur de fantastische musical ‘Op Hoop van Zegen’ in Theater Harderwijk. Stichting ‘Komt het Zien!’ maakt theaterbeleving mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. 

Deze avond heeft de stichting een blindentolk geregeld die een live audiobeschrijving zal verzorgen in het theater. Zo kunnen ook mensen met een visuele beperking het wel en wee van vissersweduwe Kniertje (gespeeld door Mariska van Kolck) meemaken.

Blinden en slechtzienden horen deze visuele beschrijvingen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums én is er een meet & feel met de acteurs. De cast van de musical bestaat naast Mariska van Kolk uit o.a. Bill van Dijk en Joke Kruijf. De speciale inleiding begint om 19:15 uur.
 
Blindegeleidehonden zijn deze avond welkom in het theater. Neem contact op met de kassa om de meest geschikte plek in de zaal te vinden voor u en uw hond. Reserveren kan via e-mail of telefonisch: 0341 42 88 99 of info@theaterharderwijk.nl

Musical op Hoop van Zegen Harderwijk