Op 8 januari 2023 kun je genieten van een optreden van Simon Keats!

Stad als Podium en Heerlijk Harderwijk slaan de handen ineen voor een reeks muzikale middagen bij het Toeristisch Informatie Punt. Sluit je weekend af in de huiskamer van Harderwijk met een liveoptreden van getalenteerde singer-songwriters, onder het genot van een drankje. 

Op 8 januari 2023 kun je genieten van een optreden van Simon Keats!

Op album Falling Star probeert singer-songwriter Simon Keats (nom de plume van Paul Zoontjens, toetsenist van
The Kik) zijn vinger te leggen op de tendensen van de tijd. We leren niet alleen het beest kennen waarop de tijdsgeest zich voortbeweegt. Maar ook neemt hij ons mee in een aangrijpend verhaal waarvan het fictieve personage James de hoofdpersoon is.

Daarmee kiest hij voor een stijlvorm die we kennen uit de rijke popgeschiedenis. Denk aan David Bowie’s Ziggy Stardust of Fatal Flowers’ Jimmy D. Is Back! 
 
Om het verhaal optimaal tot zijn recht te laten komen is gekozen voor een nieuwe sound die uitdaagt. Af en toe kraakt en piept het. Dat is het geluid van strijd en weerstand. Keats kiest soms voor onorthodoxe songstructuren. Hier en daar zijn sterke indie-invloeden te horen. In de verte horen we ook echo’s van Americana, vertrouwd terrein voor deze muziekavonturier. Dan blaast een zacht briesje pedal steelgitaar door het geopende venster.

De Luister TIP
Zondag 8 januari 2023
16.00
Simon Keats
Locatie: Toeristisch Informatie Punt, Markt 1 Harderwijk 
Gratis toegang

 
www.stadalspodium.nl

Simon Keats
 

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info