Ook zo wild op winters wild? Voordeelaanbiedingen Slagerij Schiffmacher

Kwaliteitsslager Peter Schiffmacher laat zijn klanten graag meegenieten van aanbiedingen waar hij zelf wild op is: haas, konijn, wild zwijn, edelhert en ree. En het uitzonderlijk smakelijke vlees van het runderras Black Aberdeen Angus. Gun uzelf en uw gezin in deze tijd ook zulk fantastisch mals en sappig vlees, dat bovendien heel eenvoudig te bereiden is!

Voordeelaanbiedingen tot en met 13 februari 2021!

Black Angus Sukade-lappen nu 100 gram voor € 1,40

Ongelóóflijk sappig, mals en smakelijk stoofvlees zoals u nog nooit zo lekker heeft geproefd. En eenvoudig te bereiden. Het vlees van de Black Angus stond, toen corona enkel nog bestond als biermerk, vaak op de menukaart van goede restaurants om de uitzonderlijke kwaliteit. Dat komt door de prachtige ‘marmering’; dunne lijntjes vet die de smaakaroma’s vasthouden. Die marmering ontstaat doordat de Amerikaanse fokkers hun dieren alle rust gunnen en tweehonderd dagen lang extra verwennen met flinke porties granen.

Wildstoofvlees van hert en zwijn nu 100 gram voor € 1,20

Maak met deze combinatie van vers wild uit onze bossen een heerlijke stoofvleesragout. Eenvoudig te bereiden en: het kán niet biologischer.
 
Tip van de slager Peter:
‘Zulk lekker vers stoofvlees verkoop ik alleen nu. Trek wel twee tot drie uur uit om het vlees zo mals te stoven, dat u dat het bijna kunt opzuigen. Mmm…heerlijk! 
*Voor u als klant ligt een gratis recept klaar (waarvoor u ook nog wat spekblokjes nodig heeft)!

Verse reebiefstuk nu 100 gram voor € 2,80

Geniet van de rijke smaak van deze ultramalse biologische biefstuk.
*U krijgt van ons er een heerlijke cranberrysaus of rode portsaus GRATIS bij! (zolang de voorraad strekt!)

Verse edelhertenbiefstuk nu 100 gram voor € 2,20

Ruik en proef de geurige bossen. Geniet van de rijke smaak van deze malse biologische biefstuk. In combinatie met wat gebakken paddenstoelen en een goed glas wijn of lekker bockbiertje is dit vlees een bijzondere beleving.
*Ook bij deze biefstuk krijgt u van ons er een heerlijke cranberrysaus of rode portsaus GRATIS bij! (zolang de voorraad strekt!)

Hazenbout nu per kilo € 9,50

Slager Peter: “Hazen leven in de vrije natuur. Ze hebben een prachtleven gehad. Het pure, donkere vlees is niet te vergelijken met het bleke supermarktvlees. Hazenbout smaakt geweldig lekker en is eenvoudig klaar te maken. Ik heb een paar lekkere recepten waar je je vingers bij aflikt…”

Konijnenbout nu per kilo € 9,50

Het zachte vlees van konijn is heel gezond en smakelijk. Het bevat weinig vet en cholesterol en zit vol eiwitten en mineralen. Lekker gebraden in rode wijnsaus, of in kriekbier…

Prijzen gelden tot en met zaterdag 13 februari. Enne: op is ditmaal écht op, dus wees er snel bij!

 Slagerij Schiffmacher – Luttekepoortstraat 32 - Harderwijk – tel. 0341 - 41 20 33