Ontwerp mee aan het plein voor de Vischpoort

Gemeente Harderwijk is op zoek naar het beste idee voor het nog aantrekkelijker maken van de inrichting van het plein voor de Vischpoort. Heeft u een goed idee om het plein voor de Vischpoort nog leuker te maken?

Een kunsttoepassing die opvalt, een relatie heeft met het water, de boulevard of de stad Harderwijk en bijdraagt aan de sfeer van het vernieuwde Boulevardgebied. Heeft u een goed idee om het plein voor de Vischpoort nog leuker te maken?

Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd van Waterfront Harderwijk.

De komende jaren maken de huidige parkeerplaatsen op de Boulevard plaats voor een gastvrije passantenhaven, met wandelpromenades aan beide kades. Een plek waar bewoners en bezoekers lekker kunnen struinen langs het water, winkeltjes en terrassen.

Ook het plein voor de Vischpoort wordt opnieuw ingericht met een nieuwe bestrating, bomen, groen en verlichting.

Om het plein een extra dimensie te geven, is er ruimte voor een kunsttoepassing. Kunst die bijdraagt aan een prettige verblijfssfeer en een relatie heeft met het water, de boulevard of de stad Harderwijk. Leuke ideeën voor het plein kunnen tot 15 januari 2017 worden ingediend. Kijk voor de voorwaarden op www.waterfrontharderwijk.nl/ontwerpwedstrijd.