Ontmoeting voor gedecoreerden uit Harderwijk en Hierden op 26 april

Op de middag van de ‘lintjesregen’, donderdag 26 april, organiseert het Comité Gedecoreerden Harderwijk en Hierden de tweejaarlijkse ontmoeting voor alle dragers in Harderwijk en Hierden van een koninklijke onderscheiding of een onderscheiding van de gemeente Harderwijk. 

Gedecoreerden kunnen zich voor deze ontmoeting aanmelden uiterlijk vóór woensdag 18 april via kabinet@harderwijk.nl of 0341-411911.

Tijdens de ontmoeting in de raadzaal in het stadhuis wordt de traditionele Harderwijk-lezing deze keer uitgesproken door Jan Klein, ereburger van Harderwijk. Hij is ridder in de Orde van Oranje-Nassau en drager van de Erepenning van de gemeente Harderwijk. Zijn lezing heeft als titel: 'Een virtuele en literaire rondwandeling in Harderwijk'. Het is de zesde Harderwijk-lezing sinds 2008.
 
De gedecoreerden worden om 14.00 uur verwelkomd door burgemeester Harm-Jan van Schaik. Na de Harderwijk-lezing is er een genoeglijk samenzijn tot ongeveer 16.00 uur.
 
Voor een goed verloop van de organisatie wil het Comité Gedecoreerden Harderwijk en Hierden (bestaande uit Govert van der Boom, Jan Elgersma, Henk ter Hoeve en Jos Kunne) graag weten hoeveel gasten zij mogen verwachten. Vandaar dat het comité alle gedecoreerden, en hun partner, die bij de ontmoeting en Harderwijk-lezing aanwezig willen zijn oproept om zich uiterlijk vóór woensdag 18 april 2018 aan te melden. Dat kan via kabinet@harderwijk.nl of 0341-411911. Graag onder vermelding van adresgegevens.