Ontdek het christelijk geloof bij de alpha cursus in de Oude Synagoge

Op 18 september aanstaande begint een opwindend avontuur voor iedereen die op zoek is naar zingeving en een dieper begrip van het christelijk geloof. De Alpha Cursus zal van start gaan in de sfeervolle omgeving van de Oude Synagoge aan de Jodenkerksteeg 1 te Harderwijk. 

Deze cursus belooft een boeiende reis te worden, waarbij deelnemers de kans krijgen om God en Jezus beter te leren kennen

De Alpha Cursus biedt een informele en gastvrije omgeving waar mensen van alle achtergronden en overtuigingen samenkomen om vragen te stellen, te leren en te groeien. Het programma begint om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd, waar deelnemers de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en te genieten van lekker eten.

Na het eten wordt er een studiovideo vertoond die deelnemers helpt om dieper in te gaan op vragen over het christelijk geloof. Vervolgens worden deelnemers ingedeeld in kleine groepen waar ze de gelegenheid krijgen om openhartige gesprekken te voeren en hun gedachten te delen.

Een van de hoogtepunten van de eerste avond van de Alpha Cursus in Harderwijk is het verhaal van Romy. Ze siert de promotiefolders en zal haar persoonlijke ontdekkingsreis delen met deelnemers. Romy, een succesvolle zakenvrouw, realiseerde zich midden in haar drukke leven dat er iets ontbrak. Wat miste ze in haar overvolle agenda? Haar zoektocht naar betekenis bracht haar uiteindelijk naar de Alpha Cursus, waar ze een diepere verbinding met haar geloof vond. Wil je weten wat Romy heeft ontdekt? Dan ben je van harte uitgenodigd om de Alpha Cursus bij te wonen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn maar niet op maandagavond kunnen deelnemen, is er goed nieuws. Op de website alphaharderwijk.nl kun je meer informatie vinden over toekomstige Alpha Cursussen die in onze prachtige stad worden georganiseerd.

Mis deze kans niet om op zoek te gaan naar God, zingeving, en diepgaande gesprekken te voeren met anderen die dezelfde vragen hebben. Schuif aan bij de Alpha Cursus en ontdek een wereld van mogelijkheden en geloof.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek alphaharderwijk.nl of kom op 18 september om 19.00 uur naar de Oude Synagoge aan de Jodenkerksteeg 1 te Harderwijk.

Alpha Cursus