Ons Stadsgezicht fase 2 – 28 maart in verkoop

Dé nieuwste woonbuurt op één van de leukste pekken van Waterfront Harderwijk. Dat is Ons Stadsgezicht! Hier wandel je zo de historische binnenstad van Harderwijk in, een fijne stad met karakter. De verkoop van fase 2 gaat op donderdag 28 maart 15:00 online van start.  

Ons Stadsgezicht Harderwijk Van Wijnen

De woningen

In Ons Stadsgezicht fase 2 is volop variatie in type woningen. Heel bewust, want dit wordt een buurt voor iedereen! Zo vind je hier studio's, levensloopbestendige woningen, gezinswoningen, stoere herenhuizen en éxtra ruime stadswoningen met mogelijkheden voor een werkruimte aan huis. Waar je ook voor kiest, je woont altijd in een levendige, multifunctionele buurt waar volop ruimte is voor een spontane of geplande ontmoeting. Koop je een studio dan staat er een deelauto voor je klaar. De overige woningen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

De studio’s zijn beschikbaar voor € 158.000, de woningen vanaf € 365.000 (exclusief de huur/koop van de energievoorziening/zonnepanelen).

Comfortabel en energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig en gasloos en worden aangesloten op het warmtenet van Harderwijk. Een warmtepomp benut de energie uit het warmtenet voor het verwarmen en koelen van de woning en de zonnepanelen helpen de energierekening laag te houden. Met een energielabel A++++ profiteer je bovendien van extra leenruimte.

Woningen Ons Stadsgezicht Harderwijk Van Wijnen

Over Ons Stadsgezicht
Ons Stadsgezicht is niet zomaar een nieuwe woonbuurt op een van de leukste pekken van Waterfront. Ons Stadsgezicht gaat over jou! Over je thuis voelen. Omdat je hiervandaan zo Harderwijk inwandelt en bovenal omdat je hier nooit alleen bent. Je leeft samen en kunt op elkaar terugvallen als je dat wilt.

Zo krijgt Ons Stadsgezicht een begijnhof aan de Mooie Mariehof en een begijnhof aan het Zwarte Janushof. De hoven zijn openbaar en worden voorzien van een moestuin, wadi, zitplekken, natuurlijke speelplekken en misschien wel een jeu-de-boulesbaan. Een plek waar jong en oud(er) hier gedurende de dag op verschillende momenten kunnen samenkomen. Ook komt er een gezamenlijke woonkamer op de begane grond van een kleinschalig appartementengebouw, toegankelijk voor alle bewoners van Ons Stadsgezicht. Samen een kop koffie drinken, een spelletjesmiddag, de buurtborrel of een eetkookclub. Allemaal ideeën die ervoor zorgen dat Ons Stadsgezicht straks een fijne plek wordt waar mensen zich thuis voelen!

Start verkoop
Vanaf donderdag 28 maart 15:00 uur staat de complete verkoopinformatie op de website. Inschrijven kan tot en met 7 april. Dit geeft voldoende tijd om alle informatie rustig te bestuderen. Inschrijven voor een specifiek bouwnummer is alleen mogelijk via een persoonlijke account op de website.

Meer weten?
Neem contact op met de makelaars Ellen Nijboer Kaestner (06 836 997 36) of Van der Hoek makelaardij (0341-412 241). Of kom naar de Meet & Greet op woensdag 3 april 15:00 – 17:30uur, kantoor Van Wijnen (Deventerweg 4a, Harderwijk). Het verkoopteam staat voor je klaar. Ook zijn er hypotheekadviseurs, adviseurs van het energiesysteem en het deelauto-concept aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.onsstadsgezicht.nl