Ondernemers in Harderwijk op zoek naar enthousiaste koren

Regelmatig organiseren de ondernemers van Stichting Centrummanagement activiteiten in de Binnenstad, zoals de Shopping Experience, de Graaidagen, een Rode Loper dag en het Straattheaterfestival. 

Komend najaar voegen ze hier nog iets aan toe, een heuze Korenslag.

Korenslag 2016 Harderwijk

Lokale en regionale koren gaan met elkaar de muzikale strijd aan voor de titel “Beste koor van Harderwijk”.
Na een aantal voorrondes, welke zullen plaatsvinden op een vrijdag of zaterdag in oktober, is op zaterdagmiddag 29 oktober de grote finale. Sander Pelstra, voorzitter van de activiteitencommissie vertelt enthousiast: ”De finale zal plaatsvinden op het bordes van het Oude Gemeentehuis op de Markt. Een deskundige jury zal, samen met het publiek, uiteindelijk beslissen welk koor met de prijs naar huis mag”.

aat uw koor met de hoofdprijs naar huis?

Voor het winnende koor is een leuke geldprijs beschikbaar, € 500,-, en een wisselbeker. Ook de tweede prijswinnaars gaan niet met lege handen naar huis. Bovendien krijgen alle koren een leuke attentie. Verschillende koren hebben zich inmiddels al aangemeld. Er is nog beperkt ruimte. Bent u actief in een koor en wilt u samen deelnemen? Schrijf u dan snel in. Deelname is geheel gratis.

Inschrijven kan tot 1 augustus via Sander Pelstra, hij is eigenaar van de damesmodezaak Lady Style. Sander Pelstra is te bereiken via: [email protected]