Ondernemer en getroffen door Corona? Het ondernemersloket helpt jou!

Op het Ondernemersloket vindt de ondernemer de laatste updates over maatregelen en richtlijnen en kan hij terecht met zijn vragen. Het bijna 3 weken geleden geopende Ondernemersloket is inmiddels door ruim 1500 ondernemers bezocht.

Op initiatief van Heerlijk Harderwijk en de Gemeente Harderwijk is direct na de start van de Coronacrisis als gevolg van Covid-19, samen met diverse ondernemers van de verschillende deelgebieden gestart met het loket van en voor ondernemers.

Aan de hand van dit ondernemersloket verwacht het College ook daadwerkelijk te weten te komen waar er problemen zijn en wat er speelt bij de verschillende bedrijven zodat er passende maatregelen genomen kunnen worden. Het loket wordt vertegenwoordigd door ondernemers en ambtenaren met verschillende disciplines en uit diverse deelgebieden, te weten: horeca, detailhandel, bedrijventerreinen, wijkwinkelcentra en ZZP-ers.

“Het is mooi om te zien dat we kunnen samenwerken en waar nodig helpen” aldus Wim Zwaart, voorzitter van Heerlijk Harderwijk en Jos Disselhorst, accountmanager bedrijventerreinen gemeente Harderwijk. Voor vragen en informatie inzake reeds genomen maatregelen en het verkrijgen van hulp kunnen getroffen ondernemingen en ZZP’ers op het platform terecht.

Veel vragen zijn al beantwoord, daadwerkelijke (juridische)hulp is inmiddels verleend en het laatste nieuws en de ervaringen worden op het platform gedeeld. Het ondernemersloket wordt dagelijks aangevuld naar de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen. Het is dus de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op: www.ondernemersloketharderwijk.nl