Oliebollen voor het goede doel!

Ook dit jaar zijn ze weer te koop in ziekenhuis St Jansdal. Heerlijke oliebollen, appelkanjers en appelbeignets voor het goede doel. Inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. De lekkernijen worden elk jaar gebakken door Hop Taartenshop. 

De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen, waaronder de Stichting Vrienden van St Jansdal. De andere goede doelen dit jaar zijn: MMM Zorgboerderij in Zeewolde en Gezinshuis van Zundert in Ermelo

De oliebollenkraam staat op alle woensdagen van 10:00 tot 16:00 uur in december en van donderdag 29 t/m zaterdag 31 december van 09:00 tot 16:00 uur in de centrale hal van Harderwijk. Op vrijdag 30 december staat de kraam ook in St Jansdal Lelystad van 09:00 tot 14:00 uur. Wacht niet te lang, want op is op!
 
Bestel voor de jaarwisseling
Bestellen voor de jaarwisseling kan uitsluitend online via www.stzorgvoordezorg.nl. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden tussen 09:00 en 14:00 uur. Neem voor vragen over bestellingen contact op met het oliebollenteam via 06- 30290158. Ook voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen. Zij kunnen voor meer informatie of bestellingen telefonisch contact opnemen.
 
Kent u een goed zorgdoel?
Er is nog duizend euro beschikbaar voor een laatste zorgdoel in de regio van het ziekenhuis. Laat via de contactgegevens op de website weten welk goed doel u steunt en wie weet gaat de duizend euro daar naartoe.