Oliebollen voor de jeugd van VVOG groot succes!

Zaterdagochtend werden alle aanwezigen bij Voetbalvereniging VVOG getrakteerd op vers gebakken oliebollen. De actie van initiatiefnemers Jeroen, van Cafe & Cafetaria Stoppels en Rik van, met een Michelin ster bekroonde, toprestaurant Basiliek werd zeer gewaardeerd.

De mannen waren al vroeg op voor de voorbereidingen en het maken van het beslag. De oliebollen smaakten geweldig en gingen er na een wedstrijdje voetballen wel in.

Er was zelfs keuze uit drie varianten. Er zijn ruim 600 oliebollen gebakken en aan het eind van de ochtend waren de bakken compleet leeg. Je hebt oliebollen en oliebollen maar deze waren top. Een poging om bij chef Rik het speciale recept los te krijgen liep op niets uit. Want zoals het een goede chef betaamt, geeft hij zijn recept niet prijs.

De reacties waren positief. Er wordt stiekem gehoopt op een vervolg, maar daarover wilden de mannen en hun aanwezige echtgenotes nog niets loslaten. Toen de actie afgelopen week op de website werd aangekondigd, kregen we vele vragen of er ook oliebollen gekocht konden worden. Er wordt met Rik en Jeroen nagedacht over een oliebollen actie. We hebben goede hoop dat het succes een vervolg krijgt.

Oliebollenactie VVOG
Oliebollen bakken bij VVOG
Foto's VVOG, bekijk ze hier allemaal