Oliebollen en slockdown

Café de Liefde trekt als startende horecagelegenheid alles uit de kast om het hoofd boven water te houden. Onder het motto #helponscoronadoor staat alweer de volgende actie gepland: oliebollen!

Wil je bestellen, vul het contactformulier in en geef in het opmerkingen veld ook even aan hoe laat je ze wilt komen ophalen. Je kunt ook even appen met Suzanne op 06 15602961. Ze sturen je dan een tikkie voor de betaling. 

Op Oudjaarsdag kan je de bollen tussen 10 en 17 uur coronaproof en super tijdsbesparend met de auto oppikken via de drivetru die Café de Liefde regelt.

Route: via Smeepoortstraat, na de kerk recht de Kerkstraat in, aan het eind links de Bruggestraat in. Bij Café de Liefde je oliebollen oppikken en daarna weer links via de Vijhestraat de stad uit. Super handig. Tijdsbesparend. Geen gedoe met parkeergeld. Extra veel bollen bestellen, want je hoeft ze dus niet te sjouwen.

Op oudejaarsdag geldt net als de zaterdagen en de zondagen van 16 tot 17 uur slockdown: onze happy hour met 2 halen : 1 betalen. 

Café de Liefde Harderwijk

Adresgegevens

Bruggestraat 5
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 06-42656924

Meer info