Nunspeetse Vlotte Tante (Vlotte Tantes de Veluwe)

Ren je altijd van hot naar her? Mag je hartslag wel een paar slagen naar beneden? Wil je taken overdragen? En de werkdruk bij collega’s verlagen? Zoek je iemand die je net altijd een stapje voor is? Of ben je juist op zoek naar een toffe ondersteunende baan? Trek bij Liza aan de bel. Zij regelt snel een Vlotte Tante voor je!

Liza Dekker – de Mots werkte jaren in het bedrijf van haar partner, maar het was tijd voor iets anders

De recruitmentwereld trok haar altijd al, want anderen helpen, is echt haar ding. En toen kwam er 2 jaar geleden een nieuwe uitdaging op haar pad. Ze stapte uit haar comfort zone en ging ervoor! Wat gebeurde er? Deze vrolijke, energieke dame werd partner bij Vlotte Tantes: dé place to be voor office ondersteunende kanjers.
 
Liza bestiert haar eigen toko vanuit Nunspeet, maar haar regio is veel groter dan dat. Ook opdrachtgevers en kandidaten in regio de Veluwe, Flevoland of Zwolle kunnen bij haar terecht. Liza: “Klanten en kandidaten hebben alleen met mij te maken en dat 1-op-1-contact vind ik zo leuk. Ik spreek iedereen regelmatig en schakel snel.”
 
Als je met haar in gesprek gaat, weet je gewoon dat het goed komt. Haar spontaniteit en drive zijn aanstekelijk. Ze luistert met aandacht naar alle wensen en is een kei in het matchen van de juiste persoon op de perfecte plek. Ze doet nét even dat extra stapje voor je. En met een rugzak vol kennis en ervaring in het vakgebied én een groot netwerk is de kans op succes groot.
 
Hoe gaat Liza voor een klant aan de slag? Het begint met een goed gesprek. Voordat ze in de regelstand schiet, wil de klant uiteraard weten met wie hij te maken heeft. En andersom. Wat is de functie? Wie zoeken ze? Dat moet helder zijn. Daarna heb je als klant er geen omkijken meer naar. Voor kandidaten geldt hetzelfde. Een leuke kennismaking, een knaller van een cv en wensenlijst zijn eerst voldoende. Laat de rest maar aan Liza over.
 
Dus, heb je een vacature? Of bijna? Ben jij een Vlotte Tante en op zoek? App, bel of mail met Liza de Mots: 06-51909386 of [email protected]. Wil je eerst even rondkijken? Check www.vlottetantes.nl of de socials.

Vlotte Tantes Veluwe

Vlotte Tantes de Veluwe

Adresgegevens


Veluwe

Telefoon

T. 06-51909386

Meer info